VERWIJZINGEN

Verwante organisatiesHet Brits Genootschap voor de Geschiedenis van de Wiskunde (British Society for the History of Mathematics), heeft een eigen B.S.H.M. pagina met natuurlijk een agenda, maar ook een overzicht van de belangrijke Britse onderzoeksscholen, voor zover die zich op Internet presenteren, en een alfabetisch (op auteur) gerangschikte lijst met samenvattingen van artikelen op het gebied van de geschiedenis van de wiskunde -zeer de moeite waard.

Het ITW is een stichting die is opgericht met doel het contact tussen mensen te bevorderen die werkzaam zijn in de industriële of toegepaste wiskunde. Dat doen zij onder andere door het uitgeven van ITW Nieuws. LOGO

LOGO Het Nederlands Wiskundig Genootschap heeft een eigen Internet-pagina, met daarop informatie over het genootschap, wiskundebeoefening in Nederland, congresagenda, een ledenlijst etcetera.

De World's Computer Society presenteert zichzelf uitgebreid op Internet, met onder andere een inhoudsopgave van een aantal van de tijdschriften die door deze organisatie wordt uitgegeven. LOGO

LOGO Het Nederlands genootschap voor de wetenschapsgeschiedenis Gewina heeft een eigen Internet-pagina, met daarop informatie over het genootschap, een agenda, en wetenschapshistorische wetenswaardigheden.