Aanmelding lidmaatschap G.M.F.W.

Onderstaand formulier kunt u gebruiken om u aan te melden als lid van het G.M.F.W. Indien u berichten van het G.M.F.W. per electronische post wenst te ontvangen, kunt u dat aangeven. Vergeet u in dat geval niet een electronisch postadres op te geven. Bij het verschijnen van een nieuwe Nieuwsbrief of agendapunten, ontvangt u dan een electronisch bericht met een eventuele verwijzing naar een aanpassing van deze pagina. Anders ontvangt u alle informatie over de post op het door u aangegeven adres. Woont u buiten Nederland en België, dan ontvangt u de nieuwsbrief alleen wanneer u een electronisch postadres opgeeft.
Wanneer u daartoe toestemming verleent worden uw adresgegevens in de aan deze pagina gehechte ledenlijst opgenomen. Vermeld worden daar uw naam, adres, eventueel instituutsadres, electronisch postadres, en Internet pagina. Wanneer u één of meer van de (adres)vakjes niet invult, verschijnt die informatie uiteraard ook niet op de electronische ledenlijst; houdt u er dan echter rekening mee dat een onvolledig adres niet kan fungeren als postadres. Telefoonnummers zullen sowieso niet in de ledenlijst op Internet verschijnen, maar wel in de papieren versie van de Nieuwsbrief worden opgenomen. Wanneer u het adres van uw Internet pagina correct invult kunnen eventuele geïnteresseerden via de ledenlijst direct naar uw pagina doorklikken.
Let op: Alle gegevens die u hier invult zullen worden afgedrukt in de papieren versie van de ledenlijst, die aan de leden wordt toegestuurd. Wanneer er gegevens zijn die u daar niet in wilt hebben, moet u ze ook niet invullen. Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van het reglement van het GMFW.KeuzemogelijkhedenInternet
Deze gegevens mogen via het Internet worden geraadpleegd
Deze gegevens dienen strikt persoonlijk te blijvenPostadres
De G.M.F.W. post ontvang ik graag op onderstaand privé-adres
Ik blijf bij voorkeur middels de electronische post op de hoogte
De G.M.F.W. post ontvang ik graag op onderstaand instituutsadresNaamgegevensVoorletters:
Titel(s):
Achternaam:
Voorvoegsel:Privé-adresStraat:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Land (indien niet Nederland):
Telefoonnummer:Instituutsadres
(eventueel)

Wanneer u een postbus wil opgeven, vult u dan in het hokje "Straat" het woord "Postbus" in.Naam Instituut:
Vakgroep:
Straat:
(Postbus-) nummer:
Postcode:
Plaats:
Land (indien niet Nederland):
Telefoonnummer:OverigeFaxnummer:
Electronisch postadres:
Internetpagina:Last changed on Dec 11 1998,db